Warning: reset() expects parameter 1 to be array, null given in /home/cojic/public_html/modules/_postaction/web.php on line 39
Dermapen - Akademija Cojic Kragujevac
Pratite nas na:

Dermapen

Dermapen

Šta je Dermapen?
Dermapen je uređaj sa mikro-iglicama koji deluje na podizanje i podmlađivanje kože.

Ovaj uređaj odobren od FDA koji koristi više sitnih igala vertikalno da perforira kožu, na određenoj dubini za svako područje i svaku patologiju koja se tretira, izazivajući stimulans koji će rezultirati proizvodnjom kolagena.

Tretman pospešuje proizvodnju kolagena (autologni kolagen). Učinkovit je za smanjenje finih linija, bora, minimizira strije, ožiljke i tragove od akni.

Idealan je tretman za poboljšanje bora, ožiljaka i strija koji se nalaze na bilo kojem delu tela. Dubina na kojij idu iglice  se može podešavati tokom postupka kako bi se prilagodile različitim zonama tretmana i lako prijanja oko kontura lica i osetljivih područja, kao što su oči, nos i usta. Svaka sesija traje između 30-60 minuta.

Broj tretmana prvenstveno zavisi od stanja kože, starosnog doba klijenta kao i od toga koliki rezultat želimo. Da bi smo postigli optimalan rezultat, potrebno je ponoviti tretman posle 6 do 8 nedelja. Broj tretmana od 1 do 4 za najbolje rezultate.